Hemresa igår för barnbarnen och familj.

Först på Karlstad centralstation, vänta på tåget. 
Lilla Lou fick ett utbrott: "Inte åka tåget! Åka Värmland". Vägrade ta av sig kläderna på plats i tåget.  Hon ville alltså tillbaka till Liane. ;-))  Visst har hon och Bill haft en fin vecka på Liane, med båda föräldrarna tillgängliga på heltid under dagarna,  kusinfamiljen inom räckhåll och olika  aktiviteter med farföräldrar. Nu blir det en avkopplande helg hemma i Stockholm innan vardagen kommer igen på måndag. Fantastiskt att vi har fått ha dem här så länge! Det har blivit många episoder som vi kommer att minnas och prata  om framöver när vi inte kan träffas fysiskt, utan bara umgås på skype och så. 
Genom fönsterrutan skojar Bill med farfar.
Tågresan från Karlstad till Stockholm är helt ok. Det finns en bistro för lite äting och så går det att kolla på paddan.
Framme på centralen i Stockholm! Redig storebror tar hand om lillasyster. Mamma och pappa har en massa bagage att kånka på. 
 
Vi tillbringade gårdagskvällen hos goda vänner, blev bortskämda med fantastiskt god hemlagad julmat och  tjusig  dukning. Idag vaknar vi till en vinterdag med minus 8 grader! Äntligen! Hoppas bara att det inte har blivit skare som är elak mot hundarnas tassar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback