Vi firade igår kväll o idag ska son Mattias göra en presentation på Kyrkerud

Markusfamiljen med Carin, barnbarnen Bill o Lou skjutsade Roland till tåget i Karlstad igår. Det är så ledsamt att de måste åka hem, så långt ifrån oss.
 
På kvällen firade vi son Mattias 40-årsdag. Den var egentligen i april men då kunde han inte komma hem, väntade på sitt Green Card. Så vi samlade de närmaste o släktingar igår kväll istället på planka och tårta  från Sinnikka  Det var jättegott!
 
 
 
Anders o Annelie gjorde ståndsmässig entré
 
Roland blåste in festen med jakthornet.
 
Roligt att se liv och rörelse på Liane!
Uppskattat av Mattias att få träffa alla dem så här, det blir långt emellan tillfällena. Vädret är vackert men lurigt. När vi satte oss ner så var det nästan sommarvarmt men så fort solen gick ner så blev det bara så där + 10 grader.
 
 
 
Av och till under dagen har son Mattias jobbat med presentationen av sitt jobb och TV-spelsutvecklingen under de år han har hållit på. Så där 30 år blir det väl nu med 3d-grafik om man räknar in den allra första början hemma i källaren med Commodore 64, senare Amiga. Han är alltså ombedd att berätta om detta på Kyrkeruds estetiska folkhögskola idag måndag kl 13.00. Roland o jag tänkte gå dit och lyssna, vi har fått lov men Roland är så förkyld så det kanske inte går. Jag vet inte om det är öppet för alla men den som är intresserad kan säkert kolla med Jessica.
 
I går kväll kom de hem efter den långa resan, barnbarn Bill o lilla Lou. Den amerikanska hunden som Mattias hade med sig  är döpt till Flora (efter Bills bästa kompis på dagis) och Lou håller i grisen som hon vann på Årjängs marknad. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Bättre sent än aldrig så nu har ni äntligen fått firat sonen! Inte det enklaste när avstånden är så pass stora.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback