Jazz är pappa till de här fina valparna i Filipstad!

Igår var vi och hälsade på den lilla skaran medan alla valpar var kvar. Det är valparna som Jazz är pappa till. De är nu åtta veckor och klara att levereras till köparna.Tillsammans med oss från Norge kom
Oddvar  Kjellsen för att hämta en av dem, en fin liten tik. Det är en jämn och vältecknad kull som nu  är besiktigade och klar att lämna uppfödaren. En hane finns just nu kvar eftersom det blev ett sent återbud. Vi kan förmedla kontakt om någon är intresserad. Tiken heter Esperillas Molly.
 
Oddvar med den fina lilla tik som han har köpt och nu tar med sig hem till Norge tillsammans med hennes hundpass. Namnet är inte klar än, det får sonen bestämma.
 
Vi försökte ställa upp valparna för att ta bilder men det är inte så lätt kan jag säga. Här nedan syns resultaten av våra anstängningar. Flera bilder på samma hundar, ingen ordning alls. Ha ha....! 
 Så synd att vi redan har fyra hundar, kan inte ta någon mer. Annars hade vi gärna tagit en hane här.
 
För vår del blev det premiärtur på den nyöppnade delen av E18 väster om Karlstad. Här syns den bro som det ska planteras träd och buskar  på för att fungera för djur som vill passera motorvägen.
Vi passerade också Nordmarks fina träkyrka
 

Kommentarer
Postat av: Jacob

Jag stör mej lite på att den nya vägen klassas bara som "fyrfältsväg" när den uppfyller alla krav för motorväg... utom förekomst av parallellväg. Det hade man ju kunnat bygga så hade man ju kunna lägga till fina motorvägsskylten. Ännu dummer är det att man lämnade ett 2 km gap till den befintliga motorvägen som man bara tänkt bygga 1+1-väg av. Hur kan man bygga ett så medvetet osammanhängande vägnät?

Svar: Håller med dig helt o hållet! Vi har följt det här bygget eftersom tre av våra vänner dog i en tragisk olycka här för ett par år sedan. Den där flaskhalsen på 2 km som inte är flerfilig blir ju märklig. Det ryktas att den ska byggas bort men vi har inte hört när.
Inga Magnusson

2017-06-29 @ 17:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback