Barnbarn Bill, 5 år, klättrade hela vägen igår!

Igår klättrade barnbarn Bill, 5 år, första gången hela vägen opp på klätterväggen här på Lianemagasinet. Han trodde inte innan att det skulle gå, men han ville till slut försöka och  Robin är trygg. Det gick. Robin säger "Säkrad" och Bill svarar " Jag klättrar" och så bär det av oppåt. Vet inte om jag fått bilderna i rätt ordning, jag stod rätt långt ifrån. På min facebook finns en liten film på hans klättring röda leden igår. Kusin Bobo fixar även hela gröna leden som är lite svårare. De är helt avslappnade och gillar verkligen att vara där uppe! ;-)) Det är en hel del tankearbete att klättra, fundera över hur fötter och händer ska placeras, tänka framåt. Lilla Bonnie, 2 år, Bills kusin, testade också att klättra en liten bit. ;-)) . 
 
Idag lördag drar barnaskaran iväg till Badbarna för att bada enligt planerna. Hoppas inte Robin har tänkt börja klättra i Årjängsberget med barnen! ;- )) Det vågar jag inte se på. Årjängsberget heter det branta berget bredvid badplatsen på kartor för klättrare. SEn blir det grillkyte här på Liane med goda vänner.
 
 
 
 
 
 
 
 
Grattis Bill! Det var bra gjort att övervinna den första tanken "jag kan inte" och klättra hela vägen opp! Ikväll blir det nog mer klättring. Vi får besök av familj med en van klättrare.  ;- )) Det blir grillknyte men säkert också en del test av magasinsväggen.  Får se om Robin får godkänt i konstruktionen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback