Agenda: Solvägg i lä på gårdagens eftermiddagsfika

 Hittade till slut den solvägg i lä som kunde ge lite värme igår till eftermiddagsfikat. Vinden var verkligen sur och kall fast det såg så varmt ut inifrån. Men här blev det riktigt varmt och skönt med vindskydd från två håll. Roland jagade på förmiddagen tillsammans med ett par nya jaktkompisar och Jazz fixade en hare.
 
Jag gjorde älgfärssoppa till jägarna och vi åt den i Lianegrillen. Sen tog dunker Hej ett rr = ett test tillsammans med en domare att han inte jagar rådjur. Så högbenta hundar får inte jaga rådjur för de springer snabbt och skulle kunna hinna ifatt och det är inte meningen. Jag fick en långpromenad med lille Seffrin. Till slut blev det fredagskväll, Roland o gräsänkling A. S. bastade och så åt vi l räkmacka tillsammans.  Oj vilken fin dag vi har haft
 
I förrgår var vi hos goda vänner och fick jättegod mat, bl.a. pumpasoppa på egenodlade pumpor. Nytt för oss men väldigt smakrikt.  Dessert blev önske, stekta fikon och vanlijglass. ;- )).
 
Ikväll ska vi ha ett par goda vänner här på lite äting och släktprat. Det ser vi fram emot. Roland jagar med Hej under dagen i sällskap med några yngre jägare och jag förbereder lite för kvällen i lugnt tempo. Det ser ut att kunna bli en fin dag, den startar med - 10 grader, varslat för solsken och sen snö.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Låter som ett trevligt och bra upplägg även för lördagen. Vi ska fira svärmor men det blir bara ett par timmar på eftermiddagen för mer orkar hon inte med.

Trevlig lördag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback