Barnbarn lilla Lou tog sina första steg ...

....i livet  på amerikansk mark! Lite stapplade hon fram innan men nu går hon helt utan stöd, och utan att någon håller i henne. Glad och stolt är hon över det! Undrar om det betyder nåt för framtiden, att det skedde i USA?
 
En fantastisk resa har familjen haft, mycket nytt att se och uppleva för både barn och föräldrar, träffar med gamla vänner och bekanta, men även nya. Bland annat här nedan Karen Boucher och hennes Bob som bor på Cape Cod. . Karen härstammar från Mineträdgården på Prästgården här i Sillerud. Hennes anmoder,  en Boberg,  bodde i församlingshemmet där, Charlotta (Lotta) och Wilhelmina (Mina). Och deras bror Carl Boberg blev förste arrendatorn på Liane från Rolands släkt (tror jag) fasanens Bobergs namne. Karen har besökt oss för att släktforska.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har Bill tagit adjö av sitt favvo-matställe Pancakehouse. USA- besöket hos  Mattias och Risa i Seattle är över och nu packar man in sig i planet för hemresa. Vi håller tummarna att allt ska gå bra och att barnen ska sova bort det mesta av den lite tråkiga restiden. Vi kommer förstås att följa det hela på nätet under morgondagen om vi hittar tillbaka till sidan där man kan se  alla  plan som är i luften.
 
Här ovan på Seatac flygplats för avresa.
Här en sista vink tidigare utanför Mattias hus i Bellevue.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken härlig resa de har varit ute på! Roligt att kunna stanna så länge dessutom.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback