Bacondadlar

 
Vi fick jättegoda bacondadlar hos en god vän och när vi plötsligt blev med mycket bacon så tänkte vi att vi också skulle göra såna och mumsa på. Man tar alltså kärnfria dadlar, rullar in dem i bacon, snor en sytråd runt, steker och äter. Man kan låta dem svalna också
 
 Fast det blev inte så bra. Tror att vi hade för små dadlar eller för mycket bacon. Det blev för mycket salt baconsmak. Kunde ha varit bättre om vi tagit halva baconlängden. Vi testar nästa gång.
 

Kommentarer
Postat av: Veiken

Oh, det var länge sedan jag gjorde bacondadlar! Mumsigt! Jag har för mig att jag gjorde dom i ugnen. Inte så mycket skekos! :)

Svar: Aha, du har också gjort det! För oss är det en ny bekantskap.
Inga Magnusson

Postat av: Pillan

I ugnen ja, behövs ingen sytråd runt. Ev en tandpetare igenom. Steker även fläsket i ugnen.
Hemvården rökta bacon rekommenderas.

Svar: Det får vi testa nästa gång
Inga Magnusson

2015-11-08 @ 17:17:35
Postat av: FREEDOMtravel

Vi brukar göra liknande, men vi köper dadlar med kärnor, tar ut kärnan och lägger in en mandel i varje. Sedan rullar vi bacon runt (räcker med en halv), sticker en tandpetare igenom och gör dem i ugnen. Mmmm!

Svar: Misstänker att en halv bacon räcker
Inga Magnusson

2015-11-08 @ 18:14:31
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Tyra Tok

Låter gott, måste jag testa för jag älskar bacon. Vi fick baconlindade musslor en gång och det var också väldigt gott.

Svar: Gör det! Men ta då bara halva baconskivan på varje, sätt i tandpetare istället för sytråd och gör i ugn. Det verkar smartare
Inga Magnusson

2015-11-10 @ 23:36:29
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback