Trattisar krymper!

När man plockar trattkantareller och torkar så blir det inte mycket kvar, liksom lite trådar. Men de är väldigt smakliga, bäst att smula ner i älggrytor. Smarrigt också till svampsoppa om man har lite mer. Jag torkar och förvarar i glasburk vid spisen så det är enkelt att nå. Om det nu var dåligt med vanliga kantareller så verkar det bli mer trattisar. De är lite senare.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Man kan ju plocka trattisar länge än så ni kan få påfyllning om ni vill. Gott!

Svar: Ja, siktar på det. De vanliga gula kantarellerna har jag nästan gett upp nu, det är så långt mellan dem
Inga Magnusson

Postat av: Hannele

Fint till såser och köttfärs.

2014-10-02 @ 22:27:28
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.se
Postat av: Boel

Svampsoppa är så himla gott!

Sv: Hoppas det gick bra att göra pajen! :)
Träning ger färdighet!

2014-10-02 @ 23:04:53
URL: http://boelish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback