Shopping i Karlstad igår!

Tog mig en dag bara för shopping i Karlstad igår. Trodde jag skulle hinna med det  i tisdags men då blev det mest besök på museerna i lugn o ro plus några nyttiga ärenden och inte så mycket tid över för annat. Igår lommade jag runt på Bergvik i sakta mak och sen på Ikea förstås. Det blev som vanligt inte så mycket inköpt, kollade mest. Ett par jeansskjortor dock, några av de gamla är utslitna och måste slängas. Mitt favvoplagg till vardags. ;-)  Några  böcker slank med också.
 
På Ikea finns alltid en del snyggt, bra att komma ihåg till det behövs, eventuellt något  till nästa inredningsprojekt fram på vårkanten. Gardinerna ovan är fina, Ikea har en del snygga  tyger. Och lampan nedan är prydlig,  i ett lite krispigt tyg.
 Fick info om  insatser i köksskåp för att kunna dra ut hyllor och korgar på rullskenor. Vårt köksinrede sen 1977 duger länge än, men jag skulle vilja sätta in några lätt utdragbara hyllor / korgar i befintliga skåp, exempelvis i skafferiet. Det som står längst in blir gärna stående, går inte att nå.
 
Köpte ett par nya påslakan, tänkte de kan passa dagbädden nere på Liane också. Pärlhyacint heter de. Och så blev det en gunga att sätta upp inomhus på Liane inför nya barnbesök nu under vintern när det inte går att gunga ute.

Kommentarer
Postat av: Znogge

På IKEA hittar man alltid något. Till bra priser dessutom om man jämför med övriga möbelaffärer. Får se om vi kommer hem tomhänta i dag ;-)

Svar: Lycka till! O ha en bra dag!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback