Bra hus!

Goda vännerna har byggt ett bra hus; det heter till och med Brahus, på Åsen i Snarkil! Igår var vi inbjudna på läcker trerätters och fick kolla. Det finns många smarta lösningar i nybyggda hus; dra- ut- lådor för förvaring i köket, öppna planlösningar, dörrar som skär av hörn, groventré, skjutdörrar, enplans utan källare, jordvärme, golvvärme osv. Gissar att det är den här modellen av Bra-hus, i alla fall ungefär den här planlösningen med en del ändringar + fristående garage förstås. Jättefint var det!
 
Vi kan ju bli lite avundsjuka och känna att vi nu på ålderns höst bor i ett alldeles för stort hus, som dessutom har  källarvåning. Det är onödigt att värma upp så stora utrymmen och vi förvarar nog en massa grejer som vi aldrig använder eller behöver. Nostalgi-köret skulle vi kunna lägga i en råttsäker container och så ha en bostad i rimlig storlek istället. Hoppas vi gör nåt smart åt det hela innan vi blir för gamla och skröpliga och inte orkar.
En trevlig kväll hade vi i alla fall med mycket prat att ta igen. Himla roligt att R och I nu är Sillerudsbor igen, de har varit saknade.

Kommentarer
Postat av: Marie

Det var ju precis så jag tänkte...men nu blir det inte så. Vi verkar bli kvar i all evighet. ;-)

Svar: Aj då, ingen framgång alls i nytänket? Fast det är väl inte så illa heller där ni bor nu.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Nytt är nytt, det inser man när man är på besök. Här får vi i stället renovera efter bästa förmåga...

2014-10-04 @ 23:09:19
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback