Nyårsaftonsbilder

Så har vi då lyckats införliva ytterligare en matglad person i vår släktkrets; Robin. Han gillar att laga mat,  att välja vin och att krydda snaps (när han inte utövar sitt något ovanliga yrke; klättrare http://www.dn.se/insidan/klattringen-far-robin-att-vaxa-som-manniska/ )
 Han är alltså sonens svåger. Ikväll stod Robin för det mesta av maten, nyårssupén; Hummersoppa lagad på råvarorna, inget fusk
Rådjurssadel här från Liane med ugnsbakad potatis och en fantastisk sås!
 
 
Till slut en jättegod dessert med choklad och körsbär och sesamfrö. Den gjorde nog kanske Markus och Carin.
Vi avnjöt Diethers eldpelare utanför fönstret och den funkade fast det blåste rejält, vi valde rätt väderstreck. Fin när man eldar så det syns hela vägen opp, så där en och en halv meter är den!
När  Bobo blir en berömd kock ska jag kolla på de här bilderna. Barnbarnets lilla kusin Bobo är verkligen, precis som sin pappa, genuint intresserad av mat och matlagning. Han vill hela tiden kolla vad som finns i grytor och i ugn.´En omgång fyrverkerier körde vi medan barnen var vakna så de skulle få se och så en omgång på riktigt vid 12-slaget.
Här är kvällens viner, valda av expert! Tack snälla för en fin nyårsaftonskväll med fantastisk mat!
Imorgon drar vi nog till skogs med hela gänget av barn och barnbarn! Det kan bli korvgrillning och bastubad eller nåt. Men först en sovmorgon för en del av oss i alla fall.
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

God fortsättning. Vilken härlig middag ni blev bjudna på. Kan vara skönt med en sväng till skogen dagen efter.
Kram på dig.

Postat av: Lennart Carlstedt

Man blir ofta hungrig när man läser din blogg..

2014-01-01 @ 23:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback