Dalia i Bengtsfors

I kväll fredag har vi varit på Dalia i Bengtsfors och firat en god väns jämna år. Vi var sex stycken.
Dalia var ombyggt sedan vi var där senast (länge sedan!). Det som tidigare var en kantinliknande plastig stor matsal med högt i tak var nu uppdelat i flera avdelningar, ganska mysiga, gjorda för lite After Work som idag fredag. Restaurangen tillhör nu kedjan Pitchers Inn. Här ovan syns baren. Ser på bilderna att det ser folktomt ut, men vi var tidigt ute, det kom en hel del gäster under kvällen. Och överallt kan man kolla på storbildsteve, om man vill. Vi ville inte och satt så vi stördes inte.
TV-skärmar överallt för att kunna gå hit och följa olika sportevenemang till exempel.
Speciell entré
Utsikten genom fönstret från vårt fönsterbord. Först parkeringen med snö, sedan sjön Lelång.
Roland o jag delade en förrätt med Chevré och rödbetor, Himla god combo! Och lagom med en halv portion för mig. En av oss tog Wienerschnitzel och den var fullkomligt gigantisk. God enligt rapporten. Jag och tre till åt pepparstek på oxfilé. Det var gott kött, säkert riktigt oxfilé och lagom stekt vilket man tackar särskilt för. Potatisen som hörde till den var stekt och alldeles för salt. Två av oss orkade inte äta den. Kunde ju ha bett om kokt potatis istället. Sen åt en person lax och den var tydligen perfekt på bädd av pestopasta.
Trevligt hade vi i alla fall och maten var prisvärd. Serveringen kunde kanske ha varit lite mer alert, men man kan ju inte begära allt.
 
Imorgon har vi goda vänner här som vi inte har träffat på ett tag nu. Det ska bli kul!
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Äta ute är oftast trevligt och gott. Det var ett tag sedan för min del...

Trevlig lördag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback