Semester 7 Musik - kulturvecka

Det var kulturvecka i Sunne när vi var där. Allehanda evenemang var det, bl.a. folkdans på torget och så mycket musik från raggarbilarna som var ovanligt talrika och kanske oavsett om det var kulturvecka eller inte. Men jag tror att raggarkulturen är stark i det här samhället.
På lördagkvällen var det Brolle och Andreas Jonsson på Selma. Vi var där och fick lyxigt kolla på konserten genom hotellmatsalens fönster. Innan dess var vi bjudna till Kolsnäs camping till Lisbet o Bengt-Åke i husvagnen. Sen gjorde vi sällskap till Selma. Trevlig kväll med bra musik, vår tid, och roligt sällskap.

Kommentarer
Postat av: Suss

Rolig "semester 7", vill bara veta, var Brolle lika bra i verkligheten som "inspelad"? Jag han hört ryktas att han inte är lika bra live, men har ingen egen erfarenhet än så länge.

Svar: Nu är jag inget proffs på sånt här, men jag tyckte att de var bra. Det var ett varierat program med växlingar mellan långsammare och snabbare låtar. Får väl erkänna att det var lite av en slump att vi gick på den här konserten, men riktigt bra, vi ångrar oss inte.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback