Äntligen glasburkar till frys!

 
Hittade dem häromdagen, glasburkar att frysa i. Jag har letat länge efter det men inte hittat. Jag fryser ju ner matportioner som jag har med till jobbet, tinar upp, värmer och äter helst direkt ur burken för att slippa diska. Men det känns inte ok att värma i plastburk  i micron. De här borde funka till det. Då blir det alltså en glasburk att förvara i och äta ur.
 
Skriver mer om dyslexi senare idag med anledning av tidningsartikeln som handlar om att se dyslexi tidigt på ögonens rörelser.

Kommentarer
Postat av: Annika

Håller med dig om att det är mycket trevligare med glas än plast burkar. Så spännande detta du skriver om dyslexi??? Då jag har många i min omgivning som har just det problemet så låter det intressant.
Ha nu en fin Måndag

Postat av: tant Hannele på Hisingen

har aldrig saknat, fyll inte fullt.

Svar: Jodå, visst finns det plast. Det är bara jag som är lite skeptisk till de ämnen som finns i plast och som teoretiskt skulle kunna fälla ut o hamna i maten vid uppvärmning. Känns tryggare med glas.
Inga Magnusson

2014-08-18 @ 12:29:13
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.se
Postat av: tant Hannele på Hisingen

Det finns ju bra i plast man kan mikra och äta ur.

2014-08-18 @ 12:30:02
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.se
Postat av: AnnaKK

Var hittade du dessa glasburkar??? Jag har länge funderat på hur bra det kan vara att äta mat som micrats i plastburkar (både sonen och maken gör det så gott som varje dag på sina jobb), så finns det ett alternativ i glas är jag verkligen intresserad av att omgående byta ut plastburkarna mot såna!!

Svar: Det värsta är att jag kommer inte ihåg var jag köpte dem. Gissar att det var på ett stort ICA eller COOP varuhus eller Eurocash, men är inte säker. Dumt för jag vill köpa fler. Det var bara ett par veckor sedan så de borde vara alldeles nya
Inga Magnusson

2014-08-19 @ 10:47:32
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Okej! Då ska jag börja med att kolla på Ica-MAXI, för dit ska jag och handla antingen idag eller imorgon! :-)

2014-08-21 @ 07:59:07
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback