Agenda

Tre arbetsdagar har jag gjort och himla roligt är det! Undrar varför just jag har fått världens bästa kollegor? Ambitiösa, proffsiga och trevliga!  Och så får dom dras med mig! ;-) Att börja ett nytt skolår är som att långsamt dra igång ett stor hjul som sen rullar på. I början fattar man inte hur det ska gå att få ihop allting lokal- och schemamässigt, men som vanligt så kommer allt att falla på plats till slut efter diverse pusslande. Och de små liven kommer att bli väl mottagna med all vår omsorg om en vecka.
 
Imorgon är jag i alla fall ledig, får den efterlängtade sovmorgonen och ska komma ifatt med lite här hemma som ligger efter, tvätten efter semestern till exempel,  Bobos semesterbok, diverse blanketter och bankärenden.
 
Gubben ska åka till Stockholm på nåt om rovdjur i riksdagshuset. Han passar på att träffa son Markus och kanske Carin också. Det är ju bäst att boka tåg med mycket marginal numera när man reser från Karlstad. Det verkar lite slumpartat om man kommer fram och i tid, så det kan bli tid över.
 
På fredag blir det uppstartresa till Ånimskog med oss alla på skolan, på eftermiddagen är fika med goda vänner inplanerat.  Sen skulle jag vilja äta kräftor någon helg,  men det är inget planerat än, dvs ingen har haft förstånd på att bjuda oss på kräftskiva! ;-(

Kommentarer
Postat av: Znogge

Precis så som du skriver så brukar det vara! Plötsligt faller allt på plats och man är i full gång. Fast denna termin tycker jag att utmaningarna är lite speciella. Men det kommer säkert att gå! Se dagens inlägg ;-)

Svar: När jag var yngre så trodde jag varje år att detta kommer inte att gå, men jag känner mig luttrad numera och räknar med att det allt till slut ordnar sig. Jag ska gå in och kolla på ditt inlägg. Ha en bra dag!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback