Nej, inte god!

Hur man kan lägga ner så mycket omsorg, kryddor och godsaker i en gryta och ändå bara åstadkomma något helt smaklöst, fattar jag inte.  För intetsägande blev den. Kanske åt grönsakerna upp smaken, men de var inte heller särskilt smakrika. Vet inte vad som blev fel, men en skuffelse var den. Kyckling kanske ska tillagas i lergryta, punkt slut?

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vissa grönsaker kan ta över smaken ganska så mycket. Morötter gör gärna grytor för söta... Kyckling i sig genererar nog inte heller så mycket smak...

Postat av: Lennart Carlstedt

Låter konstigt - kryddor och gränsaker verkar helt OK. Kyckling har dock inte mycket smak i sig. Kanske för gamla kryddburkar? Lite tärnad bcon i grytan och lite vin kanske skulle hjälpa?

Jag minns när jag var liten att vi åt höns med ris och currysås. Varför finns det inte höns att köpa längre?

Svar: Tärnad välbrynt bacon ett paket var med! Dock inget vin, får testa det nästa gång. Höns är lite trådigt och segt så jag förstår om det inte går att sälja. Jag gillade det också, det var en vanlig söndagmiddag när jag var barn.
Inga Magnusson

2013-10-04 @ 23:24:41
Postat av: Suss

Då vet jag det om grytan. Själv lagade jag till en riktigt otäck nötstek igår och jag tänker resten av den ska få ligga i kylskåpet och mögla i sin förpackning, så jag kan slänga den utan ont samvete. HUVA! Trist dock när det blir så där när man har försökt göra något riktigt gott!

2013-10-07 @ 20:48:58
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback