Alla bloggar på listan ...

... har jag tagit mig före att kolla igenom, bloggar som finns på min länklista till höger här.  Oftast läser jag bloggar via listan över kommentarer, alltså kommunicerar med dem som kommenterar här hos mig. Men nu tänkte jag vara nostalgisk o kolla igenom allt, till och med bloggar som skrivits av bloggkontakter som har avlidit, exempelvis Annaa:s och Rut O:s. Och det känns helt rätt att de bloggarna finns kvar att läsa. Sen har några slutat blogga av andra skäl än döden; exempelvis Gunvor och Anne. Det är ju en saknad förstås.
Men en nostalgitripp är det att läsa runt bland gamla bekanta.
 
Idag ska jag försöka få tag på något värmande hundtäcke till Oskar. Kanske A-C har på shoppen i Årjäng?
 
Uppdaterat  Ann- Charlotte har såna hundtäcken. Hon kom hit med en stor kasse förut på väg till Karlstad för någon häststart med sin far Gunnar. Nu ska vi kolla storlekar.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Det är märkligt med de bloggvänner man haft som har gått bort.Som du säger så finns deras bloggar m.m kvar länge på nätet. Nästan ett slags virtuella grav/ minnesplatser.

Svar: Ja, jag har funderat kring det med avlidna bloggkontakter. Är det rätt eller fel att deras bloggar ligger kvar. Det känns verkligen helt rätt. Båda de här kvinnorna hade levt extraordinära liv och förmedlade sina erfarenheter i bloggarna. Det är läsning som är värdefull även långt efteråt. Även om bloggarna hade varit mer slätstrukna så kunde de ändå ha haft ett värde för efterkommande generationer och andra närstående.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Jag tycker också att bloggarna ska finnas kvar. På något vis känns det rätt och viktigt...

Ha en fin lördagskväll!

2013-10-26 @ 14:53:55
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Inger Maryissa

jag har ingen blogglista på min blogg, men använder min RSS-läsare i IE för att se när bloggar jag följer uppdateras
Men ibland går jag tillbaka till min gamla blogg och kollar bl.a.gamla bloggar som inte uppdateras längre p.g.a olika orsaker
och det blir nostalgitrippar här också

2013-10-26 @ 17:39:42
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Veiken

Vilken härlig bloggresa du har gjort idag. Jag har ingen lista och gör precis som du. Vissa andra bloggar kikar jag på lite då och då. Det är så härligt med all mångfald bland bloggarna. Man lär sig så mycket hela tiden! :)

Svar: Exakt! Det är roligt med olika bloggar att ha kontakt med.
Inga Magnusson

2013-10-26 @ 18:59:33
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback