Tre vargar i Hynninga...

... idag på morgonen. Det blir norr om Häljebyn.  Vargarna gick in i såten, möjligen intresserade av hunden. Älgjakten fick avbrytas och hunden lyckades man koppla.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tur att de fick kopplat hunden. Jag skulle aldrig våga släppa min hund i ett område där det fanns risk för något vildare än kaniner!

Trevlig lördagskväll :-)

Svar: Jakt är både hundars och hussar / mattars stora intresse i många familjer. Man försöker jaga ändå med hund, fast det finns varg. Hundjakt är i många områden är enda chansen att få älg. Jakt är inte en vanlig hobby, det är ett sätt att leva sedan generationer.
Inga Magnusson

Postat av: Ailas

Tre vargar i närheten av en lös hund låter som tre vargar för mycket. Vilken tur att hunden hann kopplas, det hade kunnat sluta illa.

Trevlig helg!

2013-11-16 @ 19:51:14
URL: http://ailasblogg.blogspot.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Skulle jag ha velat se!

Svar: Synd att de som bor i vargområde inte vill se!
Inga Magnusson

2013-11-16 @ 23:16:46
Postat av: Lennart Carlstedt

Somliga vill...

Svar: Ingen i Hynninga tror jag ;-)
Inga Magnusson

2013-11-17 @ 23:05:59
Postat av: Lennart Carlstedt

De vågar väl inte säg det...

Svar: Så mycket sorg och elände som vargens närvaro förorsakar oss här ute på landsbygden, så är det mycket få som vill ha det djuret i närheten. Det är ett djur som det är mycket lättare att älska på avstånd, vilket också forskning visat. Våra attityder därvidlag styrs inte av berättelsen om Rödluvan o vargen utan av krass vardag
Inga Magnusson

2013-11-18 @ 22:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback