Sovvagnen / vandrarhemmet i Svensbyn!

 Igår kom den alltså till Ica Sillerud, den fina sovvagnen som ska fungera som vandrarhem i anslutning till butiken, cafét, loppisen och inredningsshopen på andra våningen.  Det måste ha varit en smärre chock för de bilister som mötte en sovvagn på E18. Två jättekranar fick vagnen på plats på fundamenten som gjutits innan. Inne i vagnen finns fina kupéer, lite lyxigt inredda med handfat och några har egen toa. Det luktar till och med fräscht,  inte alls som det brukar göra i gamla sovvagnar. Den är ganska nyrenoverad och inte så mycket använd.
 
 
 
nenn
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Vilken grej för lilla Sillerud, säger bara häftigt, vilkna ideer dom har

Svar: Ja, det är rätt fantastiskt! Och roligt med så fina satsningar på besöksnäringen i lilla Sillerud, både med sovvagnen och utbyggnad av Camp Grinsby.
Inga Magnusson

2013-11-14 @ 22:46:32
Postat av: Lena

Klart häftigt! Bed finns, men var är närmaste breakfast?

Svar: Mat och cafe finns exakt 4 meter från vagnen och en välsorterad livsmedelsbutik! Så det här kan fungera som en bas för events typ konferenser, bröllop, firanden i budgetklass men samtidigt på sitt sätt exklusivt. Det går också kanske att kombinera med ångbåtstur på Svensbysjön och med underhållning av vår lanthandlare som också är duktig musiker , underhållare. I butiken finns också en lite konfernslokal! Bara fantasin sätter gränser ;-)
Inga Magnusson

2013-11-15 @ 20:09:03
Postat av: Freedomtravel

Vad kul med ett sånt vandrarhem! Rolig idé!

Postat av: Gubben

Vilken idé! Kul när folk satsar och tror på en framtid. Där måste man bara bo över när/om man åker förbi. Hur bokar man?

Svar: Ring Ica Sillerud, 0573 40150 för att boka!
Inga Magnusson

2013-11-16 @ 07:36:59
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback