Ljust var det när vi gick hemifrån ...

... strax efter kl 16.00 jag o lille Oskar för en långpromenad på någon dryg timme,  men innan vi hann hem så kom både mörker och dimma över oss. Tur att vi båda var rejält reflexade, hade kanske behövt en liten lampa också egentligen. Oskar stretade piggt i långkopplet hela tiden men åt alltså väldigt lite idag igen, bara så där en fjärdedel av vad han borde äta. Lydde Lenas råd och testade att ha gummibanden ovanför istället för runt bakbenen. Oskar rörde sig mycket mer avslappnad så och täcket höll sig på plats i alla fall.
 Skönt att skingra tankarna genom att gå raskt. Det har varit en jobbig dag idag. Maj är nu på Kvarnåsen och nere på Liane är det helt tomt för första gången någonsin, där som var så mycket liv, så mycket folk och fä förr.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Hoppas att han får bättre aptit i dag. Kan ni inte locka med att lägga någon godsak över. Fast det gör ni kanske redan. Eller så är det kanske inte nyttigt för honom...

Svar: Han gillar egentligen njurfodret men orkar liksom inte äta, det kväljer honom och det handlar om hans sjukdom. Godsaker får han alltså inte äta.
Inga Magnusson

Postat av: Lena

Glädjande att se ett sträckt koppel! Då är det fart i de små benen. Ni gör allt som står i mänsklig makt för honom. Försök att slappna av runt hans ätande. Han tar snabbt till sig er oro runt maten och det kan bidra till att han tvekar. Egensinnigt kloka taxar har man ju hört berättas om. :-)

Svar: Ja, han går piggt. Vi ska försöka testa lite mer jakt under helgen och se om det funkar. Maten får numera stå framme eftersom han äter när andan faller på, ungefär en timme efter antikväljningstabletten. Resten av dagen äter han inte alls.
Inga Magnusson

2013-11-06 @ 09:14:50
Postat av: TT

Jag hoppas han piggnar till ordentligt! Det är ju positivt att han i alla fall vill ut och röra sej på långpromenad men oroande att han äter så lite, plutten.

Jag ska skaffa en pannlampa för jag tycker det är lite läskigt i mörkret, dessutom med en svart hund som inte gillar sin reflexväst.

Svar: Roland har pannlampa när han går med Hej och Jazz någon timme varje kväll i kolmörkret. Det funkar bra.
Inga Magnusson

2013-11-07 @ 08:47:00
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback