Hundmat åt vi ikväll!

Det betyder alltså inte att vi äter sämre, det innebär att vi äter det som Oskar ratat idag; tunnskurna kotletter! Han vill inte ha råa kotletter längre blandat med ris. Nu vill han ha kokt kyckling o råris o äggula! Alltså åt vi istället  "hundmaten",  tunna välstekta fläskkotletter med kantarellsås, kokt grön sparris, kokta morötter, sallad. ;-). Inte helt fel!

Kommentarer
Postat av: Veiken

Det låter alldeles utmärkt som människoföda tycker jag! Synd att han ratar maten. Jag hoppas att han mår lite bättre nu!

Svar: Nja, det är någon dag av varje. Just nu har han inte gått ur sin hundsäng. Ligger bara och kollar på oss och äter inte! Suck!
Inga Magnusson

Postat av: Pillan

Påminner mig om en hundutställning för många år sedan. Bland försäljningstälten stod en man och visade hur bra hundmat han sålde genom att stå och mumsa i sig hundmaten . Blev erbjuden att smaka men avböjde ;-)

Svar: Isch!
Inga Magnusson

2013-11-18 @ 06:51:08
Postat av: Znogge

Det är inget lätt jobb ni har med hans mat. Men vad gör man inte för att de ska må bra och äta.... Fast jag kan tänka att det är ett ständigt orosmoment.

2013-11-18 @ 07:32:23
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: AnnaKK

Så himla svårt och jobbigt när djur (så väl som sjuka barn) inte vill äta, trots alla ansträngningar man gör. Men bra att det fortfarande går att fixa fram alternativ som han kan tänka sej - och att det handlar om råvaror som duger till en själv, så man inte behöver slänga bort dem om/när de ratas! :-)

2013-11-18 @ 08:30:15
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Gunnar

Jobbigt med vovven. Bra om han kan äta färstås.

2013-11-18 @ 09:10:10
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Lena

Eller är det Oskar som äter människomat? Bara det bästa är gott nog åt Oskar! Rått fläskkött lukar nog inget vidare i en taxnos. Rådjurskött kommer han säkert att gilla, om husse kan fälla en sådan åt/för honom. :-)

2013-11-18 @ 20:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback