Bron till skolan o kyrkan

 I alla år som jag jobbat på Silbodalsskolan så har det varit på tal hur farlig den här smala bron har varit för barnen att gå över till skolan och kyrkan. Barnen har fått trängas med bilarna, det var så smalt. Men nu har en ny äntligen byggts, med skilda fält för bilar och gångtrafikanter. Tacksamt konstaterar vi att kommunen satsar på barnens säkerhet och att bron  nu är färdig!

Kommentarer
Postat av: Hannele på Hisingen

Sån bro hade vi också, på 70-väg!! Så lastbilarna körde jättefort :(

Postat av: Annika

Så bra att de äntligen har gjort barnens skolväg trygg. Oftast så brukar de inte ta itu med saken förrän en olycka redan skett.
Måndagskram

2013-11-04 @ 08:52:30
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: AnnaKK

Så bra! :-) För egen del är jag tacksam över att våra barn fick skolskjuts i alla år trots att vi egentligen inte bodde tillräckligt långt ifrån skolan för att vara berättigade till det. Men eftersom skolbussen ändå skulle passera här förbi så var det aldrig något snack utan att våra barn också fick åka med. Nu för tiden är ju det långt ifrån någon självklarhet på många platser runt om i landet, utan både låg- och mellanstadiebarn förväntas kunna ta sej själva i många kilometer längs med smala hårt trafikerade vägar utan vare sej vägren eller belysning...

Svar: Det här strömavbrottet efter Simone var ingenting jämfört med hur vi drabbades efter "Gudrun". Då var vi helt utan ström i 25 dygn - något som jag verkligen inte vill vara med om igen! 8-X

Ha en fin dag! :-)

2013-11-04 @ 08:59:38
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Gunnar

Ja det var verkligen på tiden!

Svar: Du som varit skolchef hos oss kommer kanske ihåg att detta var ett gammalt dilemma
Inga Magnusson

2013-11-04 @ 11:38:53
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Veiken

Så skönt att höra positiva saker och att det verkligen genomförs. Det är klart att vi ska vara rädda om barnen. Oss själva också förresten!

2013-11-04 @ 16:07:14
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback