Samsung Galaxy S3 4G....

... verkar vara snabbaste mobiltelefonen enligt Bredbandskollen. iPhone, som jag också funderat på,  kommer först på plats 13. De snabbast är telefoner för 4G och iPhone har tydligen 4G men inte anpassat för svenska nätet. Än!
 
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stora-skillnader-pa-surfhastighet_8236828.svd
http://www.dn.se/ekonomi/hela-listan-sa-snabba-ar-mobilerna
 
Nu kanske Samsung Galaxy senaste modellen är ännu snabbare men för ny för att kontrollerats i praktiken så som man tydligen gör på Bredbandskollen. För S 3 är väl en tidigare version?
Usch jag vill egentligen inte hålla på och köpa ny mobiltelefon, det är så trist, men jag måste ju! Och det är för mycket pengar och för viktigt att den funkar för att slarva med inköpet.  Nu har jag härdat ut i flera år med ett dyrt stolpskott till telefon (Ericsson Sation, bra kamera, fortfarande den bästa på marknaden med riktig blixt, men dålig telefon!).
 
Val av telefon betyder mer än val av operatör.
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag har en iPhone och abonnemang via Telia. Imponerar inte. 3 var mycket snabbare. Nåja, bara att uthärda till bindningstiden är slut. Hoppas du hittar något som tilltalar dig...

Svar: Blir nog Samsung Galaxy S4, den senaste
Inga Magnusson

Postat av: Christer

Kolla med tele2 dom kör 4g inne i komunen iallafall vet ej hur täckningen blir ute hos er men. S3 an rä ingen dårlig telefon men s4 är annu bättre kamera o prestanda.

Svar: Tack för tips om ´telefon. Bra att få veta att s4 har en bättre kamera, det är viktigt för mig. Men tyvärr var det nog bara Ericsson Sation som hade en riktig blixt. Har läst lite om Sation nu på nätet och konstaterar att det är inte bara jag som är missnöjd, den var ett riktigt stolpskott. Det lutar nog åt en s4 i alla fall.
Inga Magnusson

2013-06-05 @ 20:05:32
Postat av: Lennart Carlstedt

Båda modellerna är mycket bra. Frågan är dock om en "vanlig användare" märker så mycket skillnad eller har så stor nytta av alla nya finesser i S4. Men visst, kameran är mycket bra men det är också kameran i S3. Och ingen mobilkamera kan ju tävla med en vanlig digital kompaktkamera!

2013-06-05 @ 23:26:42
Postat av: Christer

Du har ju i o för dig rätt där men mobilerna börjar bli som datorerna var för några år sen blir sega och vissa program går ej att köra och så vidare. O kameran står sig mycket väl bra till en vanlig lekmans fotograf tycker ja om man inte förstorar upp bilderna då syns ju skillnad.

Svar: Viktigast för mig hade varit en riktig blixt men man kan inte få allt. Just nu lutar det åt att jag väljer en Galaxy S4. Den är väl den näst nyaste nu när det kommit en till (activity?) men den har inte riktigt så mycket pixlar i kameran. I o för sig spelar pixlarna inte så stor roll annat än om man förstorar som du säger. Men jag vill inbilla mig att man gjort en bättre kamera i S4.
Inga Magnusson

2013-06-08 @ 10:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback