Lyssna och lära är bra!

Idag söndag så har jag hört en skröna, som kanske inte är en skröna, den kanske är alldeles sann berättad av Lennart B,  i hans kyrka. Han refererade till något sagt av Helge L (hoppas det var rätt person nu, jag är inte så bevandrad i personhistoriken i Årjängs kommun!)
 
- Årjäng är det enda ställe där avundsjukan är starkare än sexualdriften
 
Ha ha...!
 
Och så har jag fått veta att T.B., äldre herre från  från västkanten på vår kommun, läser min blogg!
 
Bara en sån sak! Ibland blir man häpen över vilka som läser ens blogg. Och glatt överraskad! Va roligt att du finns med i läsarskaran T.B., hade jag aldrig anat! En sån inflytelserik person läser min lilla anspråkslösa blogg!  Jag känner mig smickrad.
 
Nu hänger jag i alla fall upp kevlarvästen på kroken  och går till sängs, det är dags. I morgon är en ny dag och jag får gå till världens mysigaste jobb och det menar jag på fullaste allvar.  Det har blivit ännu tydligare nu när jag jobbar varannan dag och kommer till plikterna utvilad.
 
Om någon är avundsjuk så går det bra att rekvirera ansökningshandlingar till lärarutbildning.  Det finns säkert tomma platser, det brukar det göra, av någon outgrundlig anledning. Helt ofattbart med tanke på att vi dessutom har lovdagar lite nu och då under året. Och snart är det sommarlov, numera  någon vecka  längre än vanlig semester. Det borde vara jättekö till utbildningen. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback