Ljusbrun älg med vit bläs?

Nej, det är nog en förrymd ko / tjur eller nåt sånt! Hon / han betade lugnt igår kväll vid 10-tiden i Lilyckan, dvs åkern längst upp i  skogen när man står vid ladugården på Liane och kollar söderut.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Inte en häst då? Verkar ju annars vara ett djur som ofta misstas för vilt... 8-X Än är det nån jägare som har trott att en shetlandsponny varit ett stort vildsvin, och än är det någon annan jägare som efter skottet har konstaterat att det inte varit en älg som blivit fälld utan en häst... Tragiska misstag, som dessutom har hänt i hästarnas egna hagar! :-( Hoppas rymlingen är återfunnen av sin ägare nu, och hemförd till tryggheten!!! :-)

Hornborgasjön är en fantastisk trevlig plats att besöka. Trandansen har jag aldrig varit på vid rätt tid (dvs när tranorna är där!!) och övrig tid är det inte mycket att ha, men Naturum strax utanför Broddetorp är toppenfint när som helst!! Nu var det lite lågt vattenstånd där, så det var därför svanarna var så skitiga - de hade fått klafsa sej fram genom en del dy...

Svar: Roland berättade idag på morgonen att det är något ungdjur som rymt ur sin hage så det kan vara det jag såg.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback