Helt suverän cykelväg!


Den nyasfalterade landsvägen är bara en helt fantastisk cykelbana! Det är som att cykla på ett salsgolv! Och det var inte bara vi som upptäckte det idag. Först kom Mikael och körde om oss (men först i Prästeparken hade de en av de förrymda korna mellan sig !!!), sen kom Anneli i Signebyn och till slut svischade  proffsen förbi  på väg runt Liane; Peter i Guttarebol och Lars-Göran i Bryngelsbyn. De är jätteduktiga cyklister,  deltar i cykeltävlingar  tror jag. Man måste bara cykla på den här vägen! Nu är det asfalterat ut  till Mellbyn, men jag antar att det blir en bit till imorgon.

Kommentarer
Postat av: Lena

Nu får du byta skidor mot cykel, så härligt!

Men för hundarna är asfalt väldigt stumt och hårt att springa på.

Svar: Ja, förutom att cykling är trevligt så får hundarna motion, svårt att få till det genom promenader, det blir lite för lite för dem. Nej, det är inga bekymmer med tassarna efter asfaltspring, då är det värre med vasst grus.
Inga Magnusson

2013-06-28 @ 07:18:00
Postat av: Lena igen

Jag tänkte mest på det större slitaget på lederna på det stumma underlaget.

Svar: Vi brukar cykla bara så fort att de travar, inte går över i galoppsprång. Vi trav blir det inte så hårda stötar i underlaget, så jag tror inte att lederna far illa. Åtminstone visar ingen av dem smärta.
Inga Magnusson

2013-06-28 @ 16:16:05
Postat av: Josephine i Bryssel

Härligt :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback