Skavlan inte så helylle ...

... småbarnsförälder och präktig programledare som man kan tro. I senaste numret av tidningen Café så finns en lång intervju med honom, där han bl.a. berättar att han dricker varje dag, tar sömntabletter kvällen före sändning för han är nervös och har svårt att sova. Intervjun kan man läsa i papperstidningen men också i premiär för iPad. Det är möjligt att läsa tidningen Café på iPad också, inte bara som papperstidning. Sonen som är redaktionschef på tidningen och övriga  redaktionen firar iPadpremiären ikväll. Det vet vi för att vi läste Jens Stenbergs Facebook och så försökte vi skypa med lille Bill men det gick inte eftersom fadren alltså var på firning.
http://cafe.se/en-helt-ny-lasupplevelse/  
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article16246348.ab
 
Runt i huvudet surrar ett blogginlägg om vitaminer och mineraler som tillskott. Men det har inte hamnat nedhamrat än.
 

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Men en utmärkt programledare tycker jag han är!Inte bara flams utan intressnata diskussioner och allvar i botten.

Kan du inte fråga din son redaktionschefen varför man inte kan göra en papperstidning som går att läsa på en Android-platta också? Alla gilolar inte Apples Ipad. (Skall stavs så enligt Språkrådet!)

Svar: Jo, jag ska fråga. Jag kan egentligen inget om detta, har bara hört sönernas diskussioner om detta i flera år; den yngste, han som gör dataspel har hävdat att Café borde göras tillgänglig på nätet, eftersom papperstidningen innan den går till tryck är en produkt som eg är fördig för nätdistribution. Och nätdistribution är mycket effektivare och billigare. Nu har inte så många tidningar lyckats kommersialisera sin nättidning så att den går med vinst. Men jag hoppas att Café ska lyckas. Jag antar att man för göra som de stora drakarna; krasst välja ut vad som ska gå att läsa på nätet och vad som går att läsa digitalt och göra en klok avvägning, så att de flesta ändå kommer att betala för sin läsning. Jag kan ju i alla fall glädja mig åt att sonen och hans tidning är en del av en tidningskoncern som går med vinst, Allers, alltså har man utrymme att satsa på nytänk. Bonniers är jagade av röda siffror och måste dra ner.
Inga Magnusson

2013-02-15 @ 23:10:47
Postat av: Herta

Jag är väl inte så förvånad.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback