Runar Patriksson ...

... har gjort det igen! Låtit en kommunpolitisk debatt spåra ur till hotelser  på sin Facebook-sida.
 
Björn Nygårds Kers skriver en kommentar till Runars inlägg om en oberoende utredares förslag ang skolorganisation i Årjängs kommun. (Jo, det var visst hans pappa som tog sista bilden på Marilyn Monroe!)
 
Han menar att det är dags att förlänga vargjakten in i kommunhuset på dÅrjänget som sitter där och använder sig av uttryck som "Angry Villagers = danger, danger"
 
Jag undrar hur det känns att jobba i kommunhuset i Årjäng efter den här typen av hot? Hoppas det blir polisanmält.
 
Jag kan förstå om unga människor utan lång livserfarenhet låter sånt här ta plats på den egna Facebook-sidan. Men att Runar (pensionär!) återigen låter det här hända är helt obegripligt med tanke på den image av präktighet  han upprätthåller i vår kommun. Det handlar om ;  riksdagsman,  kommunpolitiker, kristen med kristna värderingar (?),   lärare,  kantor, kyrkopolitiker osv osv. Med andra ord en en moralens väktare! Eller?  
 
Förra gången han upplät sin FB-sida till kommentarer med hotelser och personförföljelser, var i samband med nedläggningen av badhuset i Töcksfors. Det fick passera, men det här är bara såååå lågt! Den som har en blogg eller en FB-sida måste också självklart ta ett ansvar för vad som sprids där och rensa bort dynga innan den offentliggörs. Även Runar måste börja träna på det.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ironi tillhör inte dina starka sidor

Svar: Björn Nygårds Kers: Jodå, ironi är min starka sida därför känner jag igen den när jag möter den. Din kommentar på Runars inlägg var inte ironi utan nåt helt annat och där är vi alla överens; anställda på kommunkontoret, polisen och SKL:s jurist. Och du har inte tolkningsföreträde i det här fallet, lika lite som en mobbare på skolgården.
Inga Magnusson

2013-02-13 @ 20:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback