Blank dag!

Idag har jag inga förpliktelser alls. Ibland är det skönt att ha en helt oplanerad dag, en dag som bara är min! Det blir nog en långpromenad med Oskar, som inte får jaga längre. Det kan bli lite tvätt och så matlagning förstås, en tur till Agnars, ringa och kolla hur det går med den nyopererade släktingen, ja nåt sånt blir det nog.   Roland och Thomas försvann på jakt med Jazz, med ryggsäckar och ved. De vet om en hare. Vädret ser ut att bli bra, lagom kallt, några minus, ingen blåst. Bättre än så här blir det inte.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Det låter som en bra planering. Skönt att bara få vara ibland. Håller med om att det är perfekt väder nu. Så får det gärna vara ett tag.
Jag såg också på Skavlan igår. Visst kan gamla politiker göra mycket för samhället utan att dom deltar i det politiska arbetet. Ett exempel är,f.d. presidenter i USAsom nästan gör mer nytta nu än när dom gjorde när dom var aktiva. Ett exempel är Jimmy Carter.

Postat av: Mia

Det låter som en trevlig dag...

Funderar på om jag missat inlägg om Jonas Gardells framträdande? Du skulle njuta av honom "live" några dagar innan jag skulle göra det. Ikväll är det dags för mig...

2013-02-09 @ 09:50:43
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback