Bilder på förrådet ...

... som är  under byggnation kommer nog imorgon? Funderar just nu mycket på vilka väggbeklädnader invändigt som tål frost. Gubben säger att det inte ska värmas upp på vinterhalvåret o det ändrar en del förutsättningar. Men jag håller nog ändå fast vid grundkonceptet med regnskog, falska växter, guld o sånt. Kitsch alltså.
Fast själva skogen kanske får bli tyg eller något som går att ta bort efter säsongen, istället för den tänkta fototapeten. Jag misstänker att tapet krullar sig i frost.

Kommentarer
Postat av: CS

Jag antar att det kanske beror på storlek på hus och tapet men vad jag minns så lossnade aldrig tapeterna i den ouppvärmda lekstugan jag hade som barn. Det låter som ett väldigt spännande idé du har.

Svar: Tack för info! Jag har fått så mycket positivt på tapeter i frostutrymme nu så det blir nog regnskogsfototapet bakom sängen. Och så en massa låtsasguld och kristall och låtsassiden för resten.
Inga Magnusson

2013-02-22 @ 11:53:57
Postat av: AnnaKK

Den idén gillas! Perfekt att ta ut svängarna i ett sådant utrymme!! :-D Du får väl att smäcka upp tapeten med häftpistol i värsta fall!? ;-)

Svar: Ha ha.... Ja häftspistol vore en ide!
Inga Magnusson

Postat av: Suss

Oj, jag tror min kommentar hamnade på inlägget under detta.

2013-02-22 @ 17:47:36
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Får du plats med en pool och lite palmer också...?

Svar: Nja, kanske inte direkt palmer men någon sorts konstgjorda växter för att knyta ihop regnskogsväggen med rummet i övrigt. Och någon sorts vattenpöl finns med i tankarna åtminstone. Sen får vi se vad som är realistiskt o vad som ryms.
Inga Magnusson

2013-02-22 @ 23:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback