8 km plattskidåkning...

... blev det idag söndag! Och i en följd på förmiddagen. Det blev alltså 4 km-slingan två varv och det tog nästan exakt en timme med en del stopp för att ta bilder och snyta näsan. Märkligt nog var jag inte särskilt trött efteråt, det kändes som om jag skulle ha kunnat fortsätta hur länge som helst. Men man blir inte så matt av plattskidåkning på sjö, det liksom bara flyter på. Nu har jag fått pli på taxen också. Igår ville han tvärnita vid alla spår som vi korsade, men idag räcker det med ett skarpt NEJ, så springer han vidare i fyrhjulingsspåret bredvid skidspåret. Nyttigt för honom att få röra på sig så pass, nu ligger han stilla på golvet i en solstrimma.
 
Om inte solskenet värmt upp snön för mycket så blir det nog en tur i eftermiddag också. 

Kommentarer
Postat av: Herta

Ännu mer härligt. Känner mig lite avundsjuk som inte kommit ut på skidor idag.

Postat av: Suss

HUVA, tur att vi inte bor så nära varandra så här års. Du skulle aldrig få ut mig på dylika strapatser. Jag har skidat färdigt, numera använder jag benen att gå med.

Var och tittade till de våra igår, det var rejält översnöat, men jag tände hos samtliga. Ljus med lock till er, lyktan var djupt ner i det vita!

Svar: Tack snälla Suss för din omtanke!
Inga Magnusson

2013-02-24 @ 19:18:07
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: may Flodström

Inga! Nu får du sluta åka skidor på det viset. Jag kan ju få hemlängtan.

Svar: Ha ha....att åka skidor på sjön är så njutbart att det nog blir repris varje dag under sportlovet i alla fall, om isen ligger. Men det kanske håller i sig tills ni kommer hem.
Inga Magnusson

2013-02-25 @ 02:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback