Inte bra ...

... gick det för Jazz idag på jaktprovet i Charlottenberg. Han fick inte opp hare, bara slag. Himla oturligt, han har fått opp hare varenda jaktdag i stort sett sedan säsongen började, men alltså inte idag på provet. Det innebär dessutom att vi tackade nej helt i onödan till inbjudan till en trevlig kväll hos vänner. Gräma oss kan vi göra! Men knappast ringa och säga att vi kommer så här i efterhand! Det får bli hemmakväll med viltsoppa och risgrynskaka. Undrar om teve har nåt bra på lördagkvällar numera? Det var ett tag sen sist.
Bosses hund hade 50 minuter tror jag så han fortsätter väl imorgon.
 
Uppdaterat lördag kväll: Jaktprovet är DM-uttagning, alltså en ren tävling. Tio hundar ställde upp och det var svårt för alla. Slagen hade regnat bort på morgonen. Bara tre av dem gick till pris, tredjepris alla,
varav Bosses är en. Så det finns alltså en chans för Jazz ändå, Roland åker allt iväg imorgon igen och testar. Det är sammanlagt resultat från två dagar som räknas.
 
På teve är det alltså körslaget och det gillar jag. Hejar förstås på Örebrokören! Ett par fina solister och bra sound på hela kören. Jättefin ton!!  Suss / Leontina skulle ha varit- med. Hon har sjungit i kör hela sitt liv, liksom många andra i Örebrotrakten.
 
Hoffsten är också bra och Simon and Garfunkellåten var bra!!!
 
Själv har jag  varit onödigt präktig idag och städat ur ett köksskåp till. Och badrumsskåpet och ett par andra förvaringsskåp.  Det tickar på.
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det var ju snopet men inte så mycket att göra åt saken...

Postat av: Herta

Ash, man kan inte vara på topp jämt.-

2012-09-29 @ 16:38:22
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback