Cafés stora modepris 2012...

...delades ut i går kväll. Eftersom sonen är redaktionschef på  tidningen så kollar jag förstås lite nyfiket på bilderna därifrån idag. Förstår inte riktigt hur det funkar med mode och så, det är en annan värld, estetik högt över min nivå. Alla som har sett mina kläder genom åren förstår att jag inte bidragit till sonens val av arbetsplats.;-). Eller också är det en motreaktion -  omgiven av trash hela uppväxten så måste det blir extremt välklätt resten av livet!  Jag gillar i alla fall valet av lokal; Fotografiska museet på söder, en bit bortom slussen i Stockholm. Det är en stor tegelbyggnad som ligger efter kajen, den var ursprungligen ett hamnmagasin.
http://cafe.se/  
http://www.expressen.se/mode/felix-herngren-klar-sig-bast-av-alla-i-sverige/
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article15508395.ab
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article15506842.ab
http://www.expressen.se/mode/borde-kanske-inte-ta-pa-mig-sa-tuffa-klader/
 
Om ni går in på länken på Café ovan och kollar på mode  så scrolla gärna ner lite och läs Jonas Crambys krönikor om varför man ska ha en bror  och varför han tänker ta jägarexamen. ;-) Jonas skriver himla bra. Jag har läst  boken med samling av hans krönikor.
http://cafe.se/jonas-cramby-kronika-darfor-behover-vi-alla-en-bror/
http://cafe.se/jonas-cramby-kronika-darfor-alskar-vi-vapen/
 
Sen har tidningen långläsningsartiklar som har uppmärksammats för en kvalitet som är ovanlig idag i mediesammanhang. Om man är mer lässugen menar jag.
 
Just nu ska jag somna om igen och njuta av ledig torsdag! Gubben har gått till jobbet. När jag vaknar  blir det sista städprojektet i köket, det värsta hittills; skafferiet! Och avslutning på dagen är föräldramöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback