Sovmorgon ...

... är det bästa med att vara ledig. Det är bara att vakna upp till fågelsången, kolla bilderna på det nya lilla barnbarnet och så somna om igen! Bill-bilder drog vi ut på papper igår så de ligger på sängbordet förstås, lätt tillgängligt och lite förstorade också.

Kommentarer
Postat av: Hanneles paradis på Hisingen

Låter toppen!

Postat av: Znogge

Ett gott sätt att inleda en dag!

2012-06-21 @ 09:22:08
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Zarah

Om jag tolkar dig rätt så anlände ert nya lilla barnbarn igår eller inatt. Ett stort GRATTIS! Jag hoppas allt är bra med barn och föräldrar och även farföräldrarna... och morföräldrarna också, förstås. Ja, med hela släkten.

Det kan väl knappast bli annat än en riktigt GLAD MIDSOMMAR för er!

2012-06-21 @ 12:02:52
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Inger Maryissa

Mysigt att vakna med fågelsång och bilden på barnbarnet
och sedan få somna om och sussa sött ett tag till...

2012-06-21 @ 12:37:10
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Landkrabba

Sv: Just det, du skrev ju en kommentar om att mönstra på! Det kommer från den tid då man "skrev in sig" hos en förmedling, lite att jämföra med den militära mönstringen. Vet att min farfar pratade om det, hur de gick in på ett kontor och lämnade alla sina papper och sånt och sen var det bara att vänta och se om de fick ta hyra någonstans. Varje morgon gick de till förmedlingen för att se om det kommit in något till dem. Ibland fick de jobb direkt, ibland kunde de driva runt i samma hamn i månader. Så det är därifrån uttrycket "mönstra" kommer från!

2012-06-21 @ 21:00:25
URL: http://landkrabba.blogg.se
Postat av: SOFFIE

mmm härligt men jag ställer faktiskt klockan på 8,30 då jag är ledig,så tar jag mej en härlig rask morgonpromenad:)kram å ha en underbar midsommar:)

2012-06-21 @ 21:57:19
URL: http://soffie69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback