Trött!

Hur kan man bli så här trött??  

Kanske beror på att jag haft en dag utan egentlig rast, en dag då jag jobbade från 7.45 till 16.45, småspringande mellan arbetsuppgifterna. Det är fel att göra så och jag bäddar för det själv genom att vara obotlig tidsoptimist!! Kan inte skylla på någon annan.

Och mina sympatier går till kollega som haft inbrott i sitt hus under dagen och som fick åka iväg hem! Förlusten av saker är naturligtvis ledsam, men det måste vara hemskt ur en annan aspekt; upplevelsen av att någon annan varit inne och rotat i ens personliga tillhörigheter.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag har endast haft inbrott i bil och i källarförråd, illa nog. Men det har inte gett mig några särskilda känslor i att någon varit där.



Om någon ovälkommen vore inne i min lägenhet utan lov, tror jag däremot det skulle ge mig obehagskänslor och otrygghetskänslor. Då stiger de över min integritetssfär. Jag förstår mycket väl om folk som utsatts för det ibland byter bostad eller behöver några psykologsamtal...

Postat av: Landkrabba

Sv: Grillspettsproffs vet jag inte om jag kan kalla mig men det är i alla fall det vi grillar oftast! :) Vanligen gör vi som du säger, kött/fågel på ett spett och grönsakerna på det andra just för att de behöver så olika tid på grillen. När vi grillar fisk på spett brukar vi dock blanda eftersom fisken blir klar så snabbt. Något annat som är gott är att grilla fruktspett, speciellt ananas och mango gör sig väldigt bra på grillen!

2011-05-04 @ 08:38:51
URL: http://landkrabba.blogg.se/
Postat av: TT

Usch ja, när vi haft inbrott i stugan känns det som om man vill skura alla väggar, golv och tak för att någon rotat runt.

2011-05-04 @ 11:24:09
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Suss

Rast? Det har vi nästan aldrig, men vi sitter mitt ibland eleverna när det ska föreställa rast, för de har ju lite mer behov av oss än andra, om man säger så. Det har hänt att jag gått ut och gått, men oftast inte.

Jag är konstant trött så här års, vare sig vi kan ta rast eller inte.

2011-05-04 @ 12:28:58
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Selma

Sitt hem vill man ha ifred, så är det.

2011-05-04 @ 12:48:11
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inger Maryissa

Det är nog inte konstigt om man blir extra trött just nu

trist och kyligt väder och så vårtröttheten som man kan drabbas av

även om det inte känns så vårlikt just nu, men man ser i alla fall att det är vår.



Trist med inbrottet din kollega haft i sitt hus.

måste vara en läskig känsla att veta att någon okänd rotat i ens personliga tillhörigheter



2011-05-04 @ 22:08:48
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback