Svenskar tredje lyckligaste ...

... folket i världen! Vi är himla nöjda tydligen och kommer alltså högt upp på listan över folk som upplever sig lyckliga, nr tre. Det kan man inte tro när man läser tidningar och så, där redovisas ett kompakt missnöje med allt och alla. Man ska alltså inte tro på det som står i tidníngarna. Vi svenskar är tillfreds och det måste innebära att rätt många invandrare också är nöjda med vårt land. Jag undrar vad det är som vi är lyckliga över: Den vackra naturen? Den goda maten? Tryggheten? Välfärdssystemen? Den goda arbetsmarknaden? Standarden? Våra trevliga husdjur? Snälla gubbar / gummor?  Bra barntillsyn?  
 
http://www.dn.se/ekonomi/svenskar-pa-tredjeplats-i-lyckoliga

Kommentarer
Postat av: anne

Vem vet?



Kanske att det är helt ok att gnälla och beklaga sig i tid och otid? ;)

Postat av: Selma

En sak som gör mig lite extra förnöjd är att jag har möjligheter att verka för att göra det ännu lite bättre. Demokrati, trygghet och en relativt ren natur kommer nog högt upp på min lista. Jag tänker att en go jycke och en trevlig karl hade jag säkert hittat även på annat håll i världen.

2011-05-28 @ 11:09:03
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Zarah

Låter ju bra. Jag säger som du att det kan man inte tro när man läser tidningar och lyssnar på "folk", men trots det så måtte vi inse att vi har det gott i vårt land.

2011-05-28 @ 21:29:57
URL: http://verandan.svenskablogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback