Nu är klockan 9 söndag morgon ...

... och jag försöker hänga med var barnen är just nu. Om en timme flyger dotter och Kristian till New York. De ska bo på nåt hotell på Manhattan, där designers / konstnärer inbjudits att skapa varsitt rum, om jag nu fattat rätt. Igår kväll var de på Cat Stevens konsert i Stockholm. Det ska bli spännande att höra hur den var.
(Uppdaterat: Hon ringde innan de bordade planet: Konserten var fantastisk, alla var lyriska och garanterat alla åldrar närvarande!
"Morning has broken" spelade vi ofta och sjöng tillsammans när barnen var små, jag älskade den verkligen och får en nostalgiattack när jag nu hör den på You tube klippet från hovetkonserten igår. 
http://www.youtube.com/watch?v=QnKSzdNEtyQ

 Igår kväll kom sms från äldste son o Carin, de är på Västkusten (Bohus Malmön? Kan det heta så?) och hyllade farmors köttbullar (Hur nu de kunde komma dit? Tagit med härifrån och fryst ner? Köttbullarna menar jag - inte barnen! Eller lagat själva? De har ju varit hos farmor och tränat).

Och potatisen ser misstänkt färskliknande ut!

Kommentarer
Postat av: Herta

Morning has broken är otroligt fin.

Postat av: Ailas

Ja, du... dessa barn! Läste precis ett brev från dottern som ju också befinner sig på Manhattan och som om några dagar fortsätter till Fiji...



... men vi här på hemmaplan förbereder oss för grillparty i eftermiddag! Går inte heller av för hackor!



Trevlig söndag önskar jag dig

2011-05-08 @ 12:54:06
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: Veiken

Jag försökte kommentera här igår men försöker igen idag:

Visst heter det Bohus Malmön - en underbar liten ö i Norra Bohuslän. Det ligger ett bildspel därifrån på min blogg i högerkolumnen. En ö vi gärna besöker...

2011-05-09 @ 09:42:59
URL: http://veiken.wordpress.com/
Postat av: Mia

Underbart! Tror jag har den här i min cd-samling. Där finns en hel del godingar...

2011-05-16 @ 21:51:55
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback