Miljödepartementet...

... åker gubben till idag tisdag, för att berätta om behovet av en ansvarsfull rovdjurspolitik i rovdjurslänen. Han är inte ensam, det blir tillsammans med Jonny Jones i Dalarna och Åke Sandström från Norrland någonstans. Tanken var att starta innan mötet med lunch på Centralen.

9.18 skulle tåget gå men det var strömlöst (!!!) så det blev bil istället hela vägen. Kaos utbröt på stationen i Karlstad med en massa bussar och andra extra transporter. Med på samma tåg men i ett annat ärende  (Tullverket) skulle Katarina Johannesson  och Peter M  och Katarina Lundin finnas så de hade planerat att slå följe. Nu åker de alla kommunbil till Stockholm istället, jag fick just sms.

Tur att mötet inte är förrän i eftermiddag så det är gott om tid. Hoppas de kör försiktigt och får en trevlig resa ändå, trots irritationen över SJ-fiaskot.

Uppdaterat kl 21.30:   Mötet på departementet blev bra och det blev även inbokat ett annat möte framöver i annat ärende viktigt för kommunen.  Rolands hemfärd blev med tåg. Det fick lokfel utanför Katrineholm, men man lyckades laga det och fortsätta. SJ är numera en parodi på sig själv!



Kommentarer
Postat av: Znogge

SJ tycks gå från klarhet till klarhet...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback