Inte Hells Angels precis...

... men bågar är det som gäller för ganska många män  i vårt lilla samhälle. Det finns till och med två mc - klubbar: Good Guys och Nordmarkens Hillibillies.


Roland är så pass återställd i sitt knä nu att han kan ta fram Maraudern. Här har han just hämtat den hos Erkenfjord efter service inför säsongen.


Roland och Lennart på Tustebacken (bild här) tog sina bågar till möte i Viltförvaltningsdelegationen på länsstyrelsen igår torsdag. Och det gick riktigt bra, fast det var första långturen för säsongen. De undvek E18  och åkte bl.a. gamla E18 över Borgvik. När de närmade sig Nyängen hände det som brukar hända, Roland blev plöstligt hungrig och måste bara ha raggmunk och fläsk, så det blev matpaus.



Här är Rolands Marauder och Lennarts  Yamaha Dragstar 1100 kubik.  Lennart har nyligen bytt upp sig till den från en Marauder VZ 800, en sån som Roland har. Yamahan köpte han av Lennart Berglund som har köpt en touring-mc säger ryktet. Maraudern köpte Gillis på Järnhandel.

Kommentarer
Postat av: Gunvor

Inte Hells Angels inte. Nähä! Hade det varit eftersträvansvärt?

Postat av: Suss

Jag förstår herrarna, jag längtar själv ut, trots att jag är "dam".... haha! På söndag blir det nog en repa någonstans. Du borde testa!

2011-05-20 @ 23:00:29
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Gunvor: Näää



Suss: Nej jag testar inte, jag har redan gjort mitt i den här branschen. Det räcker.

2011-05-20 @ 23:34:26
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback