Inte fem röda cent ...

.... (vad nu det kan vara?) skulle jag vara beredd att betala för att få ut den här mannen ur fängsligt förvar.

 IMF-chefens hustru har pungat ut med en miljon dollar för att han ska få slippa att sitta inne tiden fram till rättegången.  Och hon tror inte för ett ögonblick på hans skuld. Hennes kommentar till hans omtalade fruntimmersaffärer är att hon är stolt över hans förförartalanger så länge han är attraherad av henne också. Det kan alltså tolkas som att så länge han hade ett samliv med henne också samtidigt som  otrohet pågick så var det ok. Fast med en så vacker omsvärmad fru kan man kanske tycka att han borde haft "fullt sjå med att vara trogen" eller hur man ska uttrycka det.

Antingen är deras förhållande 'så här ovanligt och  öppet inför hela världens ögon, eller också är deras äktenskap bara en affärsuppgörelse och hon ett mediaproffs.

Människan är en märklig varelse och jag upphör aldrig att fascineras. Och händelserna skrivs det om på DNs ekonomisidor, inte i skvalleravdelningen!

http://www.dn.se/ekonomi/strauss-kahns-hustru-vagrar-tro-pa-anklagelserna

Kommentarer
Postat av: Mia

Visst är människan märklig...



Nu har jag läst en massa blogginlägg. Vill hinna läsa allt, bloglovin hjälper mig att ha koll på läget... Hamnade hos dig som sista inlägg. Säger strax godnatt... en ny dag i morgon.

Postat av: Ailas

Ja, du... de där människorna kan man undra över! Inte en krona skulle jag betala för gubbstrutten, för det vore väl skönt att veta var han finns, haha. Men är det en alldeles osökt tanke att kaka där har sökt maka? Ofta får folk vad de förtjänar.

2011-05-22 @ 20:26:23
URL: http://ailas.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback