Färsk potatis ...

... svensk för första gången i år och sill med alla tillbehör bjöd jag gubben på igår. Det är en favvorätt för honom och han var verkligen hungrig efter en tuff arbetsdag och högg in på anrättningen. Mat är roligt och blir allt roligare, åtminstone när tid finns.




Jordgubbarna till efterrätten var visserligen inte svenska, men dög ändå.

Inlägg som står på kö handlar om IMF-chefens udda sexliv med frun, röda cent, negrer, gullvivor, skolinspektion, fåglar, vedkapning, trädgårdsrunda, hundarna,  ja alldeles hopplöst för mycket för en enda liten blogg! Stoffträngsel är ett i sammanhanget  adekvat uttryck hämtat från den nya läroplanen som vi fick igår.

Kommentarer
Postat av: Herta

Ååå vad gott det låter. Undrar om vi skall smälla i oss något liknande imorgon då svärfar dyker upp och sonhustrun inte förväntas men däremot väntas fixa lunchen.

Postat av: åsa

Mmmmm..så gott det såg ut och jag tror ju, att det smakade lika gott!

Ha dé!

2011-05-21 @ 19:22:02
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Suss

Lustigt, jag har också köpt svensk färskpotatis till imorgon, men inte bestämt än vad det blir till, sill är ingen dum idé, men vi måste ha varsin sort i så fall, vilket är lite krångligt.

2011-05-21 @ 22:34:39
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Mia

Men... inte är det midsommar än!

2011-05-21 @ 23:24:42
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Trolda

Åh vad sugen jag blir på sådan mat nu! MÅSTE ätas snart! Jag håller med "Guben" om att det är något av det godaste som finns...:) Och så joooordgubbar dessutom!



Trolda - kram

2011-05-22 @ 15:36:47
URL: http://trolda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback