Essentiellt vid matbordet.


Hur kunde det här bli de nödvändiga attiraljerna vid matbordet? Och vad säger bilden om det sociala förfallet? (Och nu menar jag inte smulorna där borta på gubbens matplats! Och kommentarer om dammlagret på sockerasken undanbedes för det handlar enbart om det hygienska förfallet!)

Kommentarer
Postat av: Landkrabba

Sv: Ja, grupparbeten är kniviga ibland. Får se hur det utvecklar sig nu i veckan då stora delar av empirin är insamlad och arbetet "tar fart på allvar". En del av mig vill ta tag i problemen, en annan del vill bara strunta i det... Har dock pratat med min handledare och hon hon sa att om bebis kommer i slutet av arbetet eller om jag missar opponeringen skulle jag få godkänt ändå. Har inför arbetet gjort tydliga projektplaner med vem som är ansvarig för vad. Hon berättade att hon tidigare år gett U till vissa i en grupp och G/VG till andra då de inte följt sin del av avtalet/planen. Känns rätt skönt faktiskt.

Postat av: anne

Det ser rätt normalt ut tycker jag. :)

2011-05-01 @ 19:01:28
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Su menar att Ni stoppar i Er en massa salt och tänker på att torka av Tv skärmen hela tiden.

2011-05-01 @ 19:07:27
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: soffie

haha,

ny vecka och usch jag känner inte för att jobba har haft en sån underbar ledighet så jag önskar den varat längre,ha en härlig ny vecka,

2011-05-01 @ 19:38:27
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Ailas

Någon ny variant av "laga förfall", möjligen? Orsak mig obekant. :)



Trevlig kväll önskar jag dig!

2011-05-01 @ 19:55:25
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: Inga Magnusson

Att flat screen cleaner plötsligt har hamnat bland det allra nödvändigaste på matbordet är för mig ett tecken på socialt förfall. Vi sitter alltså där med varsin dator numera när vi fikar eller äter något enkel mellanmål (gubevars ännu inte vid lunch eller middag!). Roland har sin kommunala "padda" o jag en vanlig bärbar PC med hyfsat bra batteri. I o för sig diskuterar vi det vi läser av mail, FB-nytt, blogg och tidningar, men ändå. För mig som är gammaldags borde matbordet vara fredat från datorer och teve. Ändå sitter vi där och förfaller.

2011-05-01 @ 23:29:19
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Önskar att vi hade det så snyggt och prydligt! Men nu förstår jag hur du hinner skriva så många inlägg på bloggen! Mailar ni till varandra också?

2011-05-02 @ 09:34:57
URL: http://svenska.iedior.se/#home

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback