Kul fest på Lillerud ...

... igår kväll var vi på. Det var Centerpartiets Värmlandsfest. Man har barmhärtigt kopplat loss den från årsmötet och har det på annan tid. Det finns en massa goda skäl att bli centerpartist och ett av dem är att man har väldigt roligt på  deras fester. Det var underhållning av serveringspersonalen, dvs ledande politiker. De gjorde ett antal framträdanden och hade själva roligt också. Allra bäst var nog modevisningen med gamla handdukar,  t-shirts, skjortor och till o med kallingar med c-reklam och slogans på. Det var så dråpligt så vi låg över bordet, skrattade så tårarna rann. Tänk att slogans så fort blir omoderna, det som verkar helt självklart ett år i ljuset av just det årets händelser blir fort omodernt och obegripligt.


Här är en del av t-shirtarna med slogans.


lets dance med några ledande C-politiker i Värmland, bakom där står Erik A Eriksson, riksdagsman från Värmland ( c )


och det är klart att man driver med oppositionen också, den röd-gröna röran i sandlådan.

Jag har maskat ansiktena eftersom jag inte frågat innan om de vill vara med på blogg. Säkert hade de velat det, men jag vill inte publicera bilder som inte har fått klartecken.

Jag fick fantastiskt god mat som jag kunde äta. Linnea hade strävat och gjort suveräna rätter åt mig, till förrätten var det varmrökt lax med sås av sojayoughurt, rom.  Till varmrätten goda köttfärsbiffar på kött  från "Grön ko", närproducerat, de var kryddade med timjan, vitlök och senap, (dijon) Urläckra! Jag gjorde dem här hemma idag till morgondagens middag för att testa. Jag hade i lite sojagrädde också och det var bra. Toppengott! Testa gärna!Till och med dessert fick jag en egen pannacotta på sojabas.  Tack snälla Linnea, Du får nog en stjärna i himlen för Dina bemödanden! Allt vi åt var närproducerat.

Kommentarer
Postat av: Lena

Det låter underbart roligt och läckert - ett gott skratt förlänger livet!

"Grön ko" gör mig nyfiken. Kan det vara "Gröna gårdar" som glädjande nog i så fall utvidgat sitt nätverk med Värmeland?

2010-01-17 @ 17:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback