"Återvinsten" hittade jag till!


Nu har lilla Årjäng plötsligt tre second hand butiker! Återvinsten, Pingstkyrkan på Storgatan och Röda korset vid Trollhallen. Det är tydligen extremt lönsamt och populärt. När jag var i Stockholm i somras så var det konstant trångt i den typen av affärer oavsett vilken veckodag och vilken tidpunkt jag valde för shopping.

Bra tycker jag som i princip gillar återvinning. 2009 lär ha varit den första julen då det var ok att köpa second hand och ge bort i juklapp. Jättebra tycker jag! Jag skulle bli minst lika glad för en återvunnen julklapp som en ny. Det är en god känsla att ta till vara istället för att slänga bort. Sånt skulle in i hemkunskapen i skolan. Den här affären, Återvinsten,  ligger i industriområdet som jag tror vi kalla Högerud. Det är skyltat från gamla Bugano i alla fall och fredag var det öppet till halv fem.

Kommentarer
Postat av: Thalina

det är bra med sådana affärer och jag köper de flesta böcker på second hand.Jag läser ju så mycket och det är inte alltid jag går till biblioteket.Ha det gott kram Thalina

Postat av: Mia

Visst är det sunt "mode" att återvinna.

2010-02-02 @ 19:50:33
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Suss

Jag bara älskar den sortens affärer, mycket mer än de vanliga. Vilka fynd man kan göra!

2010-02-02 @ 23:17:40
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Ailas

Second hand är spännande och kul. Jag tar en titt ibland och då brukar jag hitta någon liten duk och så nästan alltid - böcker! Jag köper även helt nya böcker, lånar böcker också, men på second hand hittar jag några roliga alltid i alla fall. Svinbilligt, särskilt på Erikshjälpen. Gör man dessutom en "god gärning" är det ett extra plus.



Absolut in i hemkunskapen, det håller jag med om!



Nu måste jag ut och skotta snö, igen... stön

Tur att jag börjar lite senare.



Suttit här och riktigt laddat inför en intressant konferenseftermiddag. :)

2010-02-03 @ 09:29:50
URL: http://ailas.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback