IDOL live!

Tittar just nu på Idol och gillar det jag ser!  Calles "Your song" såg jag fram emot innan och han infriade alla förväntningar! Och till mamma också! Man måste bara älska honom och hans hantering av en fin gammal Elton-låt. Helt suveränt! Det är lite Bruce Springsteen över honom. Roland tycker han är väldigt lik Benny Andersson.    

Toves "
Himlen är oskyldigt blå" var underbar. Hon nyanserade sitt framträdande genom att vara återhållsamt innerlig först och sist och öste lite mitt i, dvs utnyttjade sitt breda register. Och rösten är så vacker i båda lägena.  Dessutom spela piano i framträdandet var skickligt gjort. Tove har också en attityd som är åldersadekvat på ett sätt som en äldre artist knappast kan härma. Hon har gjort det bästa av sin ungdom.

Mariette har gjort en bra kväll men jag tror ändå att hon åker ut för att de andra är bättre.

Rezas mammarelation var ju gripande så hon kan nog inte åka ut ikväll. Gubben tycker att hon borde sjunga Janis Joplinlåtar. Hon är en av få artister som har en sån röst.

Som fältet ser ut nu så ser det ut som om slutfinal kommer att stå mellan Tove och någon av Erik och Calle.


Uppdaterat: Reza åkte ut. Och rent musikmässigt i Idolsammanhang var det inte fel. Men antagligen är hennes sångkarriär redan gjuten 

Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa

Ja, kvällen på idol var verkligen gripande och fin.

Och jag tycker dessa ungdomar är så otroligt duktiga.

Och Tove är helt fantastisk, och har en så underbar utstrålning.

och för att vara så ung...helt fantastiskt

Postat av: TT

Ja, Tove var fantastisk och det tycket jag hon är nästan jämt! Mariette har en trist röst och Erik tycker jag är ganska platt som artist.

Jättesynd att Reza åkte, din make har rätt om hennes röst.

2009-11-21 @ 10:52:17
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Lotten

Tove var min absoluta favorit. Svensk pop passar henne utmärkt! Calles Your song var också mycket bra. Tyckte inte det var någon större förlust att Reza åkte, fast det var nog Erik som hade en dålig dag.

2009-11-21 @ 11:23:51
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: margit

God förmiddag. Inga! Tack för din blogghälsning! Så du har också varit med om at inlägg "bara försvunnit"..

Tittade också på Idol unde rtiden jag bloggade. Jag tyckte att EWrik skulle "ha åkt ut"... inteReza. Jag tyckte hon var mycket bra. Så jag blev lite snopen.

Tanläkarbesöket: Har mitt preliminära kostnadsförslag framför mig...:Omfattande förlust av fyllningsmaterial, fyllningsfraktur. Bahndling: Labiratorieframställd krona. Klinikpris: 4 615 kr.Fått 2 tider i januari månad. Och nu betalde jag 500 kronor för besöket och tillfällig "fixning".

Det är bara att betala "och se glad ut".

Idag lyser solen och det är ett härligt väder. Länge sedan den visade sig senast.

Önskar er båda en fin lördag! Kram!

2009-11-21 @ 11:43:05
URL: http://margitholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback