DOA-telefon är inte min...

...men läser jag om dem ibland nu när jag surfar runt på sidor som skriver om mobiltelefoner, ursäkta lurar heter det visst nu, fast jag håller nog fast vid telefon ändå. Det känns mer bekant. 

En DOA- telefon  är en nyinköpt ny telefon som väljer att vara "död" när den kommer till sin nya ägare. Det betyder Dead On Arrival. En DOA-telefon erbjuder tillverkaren ofta direkt och utan bråk ersättningsvara för. Gränsen för att vara en DOA-telefon går visst vid någon vecka eller så. Sen blir det vanligt garantiförfarande antar jag, utan att egentligen veta.

Detta är ett träsk! Ett teknikträsk för en gammal kärring att klampa omkring i! Tur att jag inte byter telefoner  och datorer så ofta.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Bättre var det förr med telefon fastspikad på väggen!

Postat av: Suss

Tack Inga för inlägg om "lurar". Jag blev uppringd igår och ändrade lite på mitt mobilavtal med Telia. Samtidigt blev jag erbjuden att köpa en superlur (lär mig snabbt) med en massa tillbehör och en bindningstid på 24 månader. Räknade snabbt ut det som du nämnde i ditt inlägg, alltså - lika dyrt som att köpa en ny mobil (föredrar det ordet känner jag) utan bindning. Jag tackade nej!

2009-11-12 @ 17:18:15
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback