Agenda

Igår, lördag,  jagade Roland hare med Jazz  på förmidddagen utan större framgång. Inget upptag. Sen släppte vi Oskar på eftermiddagen men inget upptag där heller. Han gick runt, runt på en fläck ute i plöjerna på åkern nerom Liane. Nytt släpp i Hol men inget där heller. Vi fick i alla fall en fin dag i skogen och mycket motion.

Kvällen tillbringade vi hos goda vänner i Snarkil. Det var jättegod mat (kalkon!) och trevligt umgänge. 

Idag söndag ska Roland, Thomas och Morgan tror jag, jaga rådjur med Oskar på Egenäs. Jag ska få en dag hemma i lugn och ro med lite skolarbete, städning, plock, tvätt. Vore skönt att hinna läsa en god bok också.

Senare idag blir det bilder från gårdagens skogsvistelse, med bär som jag inte känner igen. Kanske någon annan?

Kanske skriver jag något om vad en förändringsagent är? Funderar på det! Förändring utifrån vems behov? Om att vara sin egen förändringsagent utifrån de omständigheter som för tillfället  råder och de behov som växer fram under dem? Eller ska man göra förändringar för själva förändringens skull? Har alltså förändringen ett egenvärde bortkopplat från yttre omständigheter? Vem har mandat att definiera förändringsbehovet?  Vem har makten att driva igenom förändringar? Och kan den som inte fått mandat att driva igenom förändring verkligen förändra något på riktigt eller blir det bara utanpåverk och nya pärmhyllmetrar?

Ett inlägg om Göran Persson och S-kongressen ligger där i utkast och väntar på publicering här på bloggen men det får gro någon dag till. Ibland är det som med den vita väggen i källaren, det är roligast medan man funderar på hur det skulle kunna se ut; processen fram till slutresultat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback