Agenda

Arbetsveckan har varit kompakt med föräldrasamtal, alltså rätt sena arbetsdagar. Men roliga. Jag gillar verkligen den här formen av utvärdering från barn och föräldrar. Den är bra. Men tiden har inte räckt till så mycket annat än det och till att gorma om vädret. Det bara regnar och mulnar och regnar och mulnar. Karlstad hade haft en enda futtig soltimma i november så här långt, sas det från metrologerna.

I dag fredag blir det kanske lite god mat och teve här hemma bara vi två.

På lördag har vi gäster som vi försökt flirta hit ett bra tag nu. Det blir en enkel trerätters har jag planerat; sparrissoppa, tjälknöl på saltrulle av älg, och nåt till dessert. Kanske ljum kladdkaka med frysta sockrade hallon och vispgrädde? Någon som har något annat bra tips? Något med päron?

Gubben sätter just nu upp ett skåp i källaren i den nyrenoverade tvättstugegången. Där ska laddningsbara apparater förvaras medan de laddar liksom så man slipper se sladdtrasslet och eländet här och där i huset.
Det kommer nog bilder på bloggen från detta.

Jag måste försöka komma ut också under helgen och få frisk luft. Det har varit alldeles för mycket innesittande nu ett tag.




Kommentarer
Postat av: Lena

Missa inte en enda energigivande utetimma så här års! De är sällsynta, men i morgon lär det bli en till. Om inte lågtrycket på Nordsjön ändrat hastighet. Må gott!

2009-11-20 @ 19:09:51
Postat av: Herta

En enkel trerätters!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback