Packar ...

... och står i gör jag för att på torsdag "lämna gubben i sticket" och åka till Stockholm på en vecka drygt. Jag åker på torsdag eftermiddag och kommer tillbaka lördag en vecka därpå. Med i bagaget finns en lång lista på gallerier och muséer från Börjes konstblogg, som ska besökas. Kanske inte alla men så många jag kan och hinner. Sen blir det lite rännande i affärer och någon god ätning kanske. Det blir inget hotellboende denna gången utan i en av sönernas lägenheter, ett boende med lugnt läge tror jag. Det kan också bli sovmorgnar och lite bloggande. Vi har nu trimmat in två webkameror och mobilt bredband, så vi kan vara uppkopplade hela tiden! Nja nästan i alla fall! Vi "blodiga amatörer" gör små framsteg och lär oss. Nu kan vi också bränna HD från Panasonics HD-kamera. Superkvalitet blir det även i storbildsteve. Inte så lätt med teknik som inte ens affärernas personal känner till. Vi har fått många konstiga och dyrbara råd på vägen. Men Roland hade rätt hela tiden. Det gäller bara att läsa instruktionsboken.

Kommentarer
Postat av: anne

Då önskar jag dig en trevlig Stockholmsvecka! Ta gärna en lunch på Citylejon. Det är absolut inget lyxställe, men ägarna är så genomtrevliga, kocken har jobbat på Fina Fisken i Trosa, så fisken brukar vara bra (peta bara bort dillen! Brukar smaka mögel...) och vägg-"dekorationen" bestående av gamla, vackra dörrar är intressant.



Var det på Moderna museet de har en fotografisk porträttutställning just nu...Fast det har du kanske redan på din lista?



Jo, gå gärna och fika på Citykyrkans Café på Adolf Fredriks Kyrkogata också, en liten doldis, men mer än värt de fyra trappor upp man får ta sig! :)

Postat av: Gisan

Det är fantastiskt att man kan göra så mycket med dagens teknik. Men jag blir trött i huvudet av att försöka ta in allt. Ibland känner jag mig som jag är för gammal för att lära mig mer... Kramar...

2009-05-13 @ 09:06:14
URL: http://gisans.blogspot.com
Postat av: kicki

Å så kul du skall ha det i Stockholm, jag är inte ett dugg avundsjuk...jag älskar verkligen stockholm på våren, tänk va mycket vackert man kan vandra och titta på...ja passa på att njuta nu...

Min gubbe kom igårkväll vid 22.00 och åkte igen tidigt imorse till Stockholm, skulle dit på en förhandling så jag hoppas han kommer hem ikväll igen...hann iaf få några goa styrkekramar...

Idag har jag druckit en actimel och efter 30 min har det inte kommit något knip....hoppas hoppas..

men herre gud va svag man blir fort...hade tom kämpigt att duscha imorse.

kramen och njut av våren i stockholm

2009-05-13 @ 09:40:35
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: Kenny

Jag måste verkligen tipsa dig om en aktuell utställning på Nationalmuseet! Prerafeliterna, ett engelskt brödraskap från 1800-talets London. Mystik och fascination! Sedan, givetvis, Christian Larsens atelje, som ställer ut Karin Broos. Om den fortfarande är aktuell!

2009-05-13 @ 13:47:14
URL: http://kennysvensson.wordpress.com
Postat av: Suss

Inga, jag hoppas du får en underbar vecka och jag kan bara beklaga att jag inte hade möjlighet att komma upp och vara med dig en dag eller två. Jag kommer att vara med dig ändå, via etern.

Sluta inte fråga är du snäll!!!!!

2009-05-13 @ 14:20:47
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback