Veckans aktivitetsdag med barnen...

...låter som ett kul familjeprojekt! Har jag inte hört talas om förut. Kan ju vara ett smart sätt att komma igång om man inte redan har rutin på att få barnen att vara ute och röra på sig.  Och att röra på sig själv! :-))

Kommentarer
Postat av: Gisan

Det låter mycket bra :-) Min Prins är en väldigt rörlig kille som gärna är ute också. Men jag skulle absolut behöva bli mer rörlig, både ute och inne. Kramar...

Postat av: anne

Jag skulle behöva en ren aktivitetsdag, fysisk utomhus aktivitetsdag själv!

2009-03-04 @ 21:29:06
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Gisan: Mina egna barn for som skållade råttor på olika idrottsaktiviteter utan uppmuntran från mig, men om inte så hade detta varit en bra idé. Sympatisk tanke att man gör något tillsammans föräldrar och barn också, liksom planerar in barntid i agendan.



Anne: Du får lägga in det som friskvård. Min friskvårdstimme en gång i veckan betyder mycket för mig. Den får mig verkligen att komma ut en gång mitt i veckan också,inte bara på helgen.

2009-03-04 @ 22:39:15
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Lotten

Hej! Vad kul att du länkade:-) Jag börjar verkligen känna att det är bra för maken och mig också att röra på oss. Och så kan man ju definitivt inte tänka eller prata jobb då heller;-)

Broddarna ser bra ut. Funderar på om detta skulle kunna vara en present till svärmor eller mor...

Ha en trevlig helg!

2009-03-06 @ 10:58:50
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Inga M

Lotten: Familjeprojekt av den här typen tror jag är bra för alla i familjen. Det är så lätt att schemalägga allt annat och när alla har schemalagt sitt så blir det ingen gemensam tid kvar. Så kan det bli i alla fall.



Det vore en omtänksam present.

2009-03-06 @ 22:37:58
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback